Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Hasseltse flensjes

Aantal personen: 4

Ingrediënten

8 flensjes
2 el suiker
2 dl slagroom
4 cl jenever
4 cl heidebitter ( likeur uit Hasselt)
appelstroop naar smaak

Bereiden


  1. De flensjes insmeren met een beetje appelstroop.
  2. Dichtvouwen en in een beboterde schaal leggen.
  3. Een koffielepel suiker per persoon over de flensjes strooien en in een warme oven plaatsen.
  4. De room kloppen tot een vaste massa.
  5. Jenever en Heidebitter (likeur uit Hasselt) toevoegen.
  6. Over de warme pannekoeken gieten.
  7. Onder een hete grill laten gratineren.
  8. Op warm bord opdienen.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Sabayon van aardbeien
Scones
Kersencompote met marsepeinravioli en praline ijs
Drie kleuren parfait
Gegrild suikerbrood met kaneelijs en blauwe bessen (4 pers)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes